#shawl

💐 FIONA Pleated Shawl 💐. . . Quality Pleated Chiffon Material. Size : 180 x 78 (cm) .Colour : 20 Adorable Colours. . Features : Ironless, easy to drape, full pleated, breathable. . . Price : 📍1 pcs RM39. . 📍3 pcs RM100. . . . . Postage : 1 pcs RM6/ 2 pcs RM10/ 3 pcs RM12 . . 📲 Screenshot & WhatsApp 0132671123 /click link in bio @mylavaterra to purchase. . . . . . . . . #plainshawl #shawlinstant #shawlchiffon #shawlchiffonplain #shawlchiffonlabuh #shawlheavychiffon #shawleyelash #tudungpastel #eyelashshawl #pastelscarf #shawlpastel #shawlpleated #myravallyn #pleatedscarf #shawlpastel #shawl #shawlmudahbentuk #shawlantikedut #shawlironless #myravallynfionapleated #ironlessshawl #pleatedshawl #shawlviral #shawltrending #shawltravel #travelshawl #shawl15saat #bawalantistarch #bawalantikedut #shawlantikedut


0💬Normal

Choose to shine. . . #modernmens #shawl #desilook


0💬Normal

Come one come all! We are offering 20% off for all item! Hurry and place your order now! 😊 #shawl #bawal #coryaeyelash #koreanchiffonshawl #bawalcottonvoile #bawaltabur


0💬Normal

[[ APRIL SPECIAL OFFER ]]📢. . Triple Unicorn Set :- ✔️ Ribbon ✔️ Wrapping Paper . 3pcs Tudung @ RM100 (With Unicorn Hardbox) 3pcs Tudung @ RM100 (With Unicorn Hardbox) 3pcs Tudung @ RM100 (With Unicorn HardBox) . (Boleh campur bawal chiffon/bawal cotton / shawl chiffon) . [[ FREE POSTAGE UNTIL 14/4 FOR MIN PURCHASE RM100]] . Yang nak order, boleh komen keyword “MustVeri Unicorn Set” di link di bio mekcomeyy ya♥️♥️♥️ . #tudungbawal #bawal #bawalmurah #bawalcantik #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalkualiti #bawalcotton #bawalcottonpremium #lysouq #tudngmurah #tudungcantik #tudungstudent #shawlmurah #shawlcantik #shawlkualiti #shawlheavychiffon #bawalheavychiffon #shawl #tudungshawl #mustverispecialmarch #tudungmustveri #bawalmustveri #shawlmustveri #mustveri


0💬Normal

KUDAPAN / SNACKING . . Snacking ni biasanya waktu pagi dan juga petang. Time2 PKP ni berapa kali u all snacking????? Jangan pulak snacking pagi sampai petang depan TV.. NO NO NO.... . . Nak tips, info dan resepi sihat yang best, cepat2 daftar INTAKE APRIL #cooltargetonlinecoaching ACT NOW. Boleh juga klik link di bio @ija.alan . 📲IJA 0132220014 #saizbaru #eatclean #plussize #ariani #bajuxs #jomkurus #mealplan #tipskurus #shawl #tipssihat #dietsihat #galeriariani #jubahbesar #sayanaksihat #kurustanpasenam #programdiet #resepimudah #resepisihat #jakel #kurusonline #bajubaru #seluarbesar #sayanaksihat #tipsdiet #slimfit #fat2fit #bajuraya #kurus


0💬Normal

SUPER SALES 🔥 3PCS RM100 ONLY‼️ 3PCS RM100 ONLY ‼️ 3PCS RM100 ONLY ‼️ BOLEH CAMPUR DESIGN DAN SIZE AVAILABLE XS-4XL Untuk maklumat lanjut boleh direct wassap www.wasap.my/601111457148/blousetunik www.wasap.my/601111457148/blousetunik www.wasap.my/601111457148/blousetunik #Tunicmurah#Blousetrendy #Shawl#blousemurahmurah #JualBlouseMurah #blousetanpagosok #blousemuslimahtrendy #blouselabuh #blouselabuhmurah#blousemurah #borongblouse #jualBlousemurah #blousehargaborong#jualBlousemurah #bajumurahmurah #wanita#wanitamuslimahterkini #tunictanpagosok#ironlessblouse #BajukurungRm50


0💬Normal

Hi lovess ! Selamat bulan April. Semoga kita kuat untuk #dudukrumah lagi 14 hari okayy ! Jangan risau jangan bosan, sbb kami ada buat clearance sale kaw kaw punyaaa. . . Alang2 nak hilang kan bosan tu, jom la shopping2, cuci2 mata. Tunggu je depan rumah, nnt barang sampai ☺️ . . Chloe instant ni hot selling tau, senang nak pakai dan super selesa. Harga sebenar kita jual rm39 exc postage ! Tapi sempena #PKPFasa2 ni, sis nak lelong 3 rm90 shj, dan FREE POSTAGE tauu. . . Jom whatsapp untuk pilih color kesukaan korang 🥰 wassap.my/60136439600/pkpsalechloe . . #pkpsalemalaysia #pkpsale #rmosale #shawl #shawlcottontieback #shawlmurah #shawlbasic #shawljersey #shawljerseyinstant #tudungmalaysia #tudungmurah #tudungmurahmalaysia


0💬Normal

#DudukRumahSale ❗❗ WIDE SHAWL THE PRISM - LIMITED EDITION . Material : •Body:Soft Pearl Satin •Awning: Scuba Awning •Inner attached: Soft cotton . 🌷Measurement: 🌺Wide Shawl The Prism Free size - (2.1m x 0.75m +/-) . Finishing: Fully Baby Seam . Specifications: 🔹Exclusive Soft pearl satin 🔹Material rare in market 🔹Two type Shawl and Instant shawl 🔹Totally opaque and breathable 🔹Limited Edition 🔹Comes with new JS charm and envelope 🔹Adjustable style 🔹Inner attached together 🔹Awning easy to shape with double stitched method - PRICE 🌺Wide Shawl The Prism SALE🔥: RM50 only [SAVE RM35‼️] (Np: RM85) . . WhatsApp 01136601452 atau klik link di bio 💕 . #ShopAtHome #tudung #tudungraya #tudunglabub #tudungbawal #tudungmurah #sale #tudungsarung #tudungbawallabuh #tudunginstant #tudungexpress #bawal #bawalinstant #shawl #shawllabuh #instantshawl #instantshawllabuh #wideshawl #muslimah #hijab #hijabfashion #hijastyle #tudungbawalbidang55 #tudungbawalbidang60 #instantbawalmurah #muslimahfashion


0💬Normal

#butterfly #papillon #shawl complete #silk #cashmere #luxury @missbabsyarns thank you for the yarn assist.


0💬Normal

Hi lovess ! Selamat bulan April. Semoga kita kuat untuk #dudukrumah lagi 14 hari okayy ! Jangan risau jangan bosan, sbb kami ada buat clearance sale kaw kaw punyaaa. . . Alang2 nak hilang kan bosan tu, jom la shopping2, cuci2 mata. Tunggu je depan rumah, nnt barang sampai ☺️ . . Chloe instant ni hot selling tau, senang nak pakai dan super selesa. Harga sebenar kita jual rm39 exc postage ! Tapi sempena #PKPFasa2 ni, sis nak lelong 3 rm90 shj, dan FREE POSTAGE tauu. . . Jom whatsapp untuk pilih color kesukaan korang 🥰 wassap.my/60136439600/pkpsalechloe . . #pkpsalemalaysia #pkpsale #rmosale #shawl #shawlcottontieback #shawlmurah #shawlbasic #shawljersey #shawljerseyinstant #tudungmalaysia #tudungmurah #tudungmurahmalaysia


0💬Normal

Hi lovess ! Selamat bulan April. Semoga kita kuat untuk #dudukrumah lagi 14 hari okayy ! Jangan risau jangan bosan, sbb kami ada buat clearance sale kaw kaw punyaaa. . . Alang2 nak hilang kan bosan tu, jom la shopping2, cuci2 mata. Tunggu je depan rumah, nnt barang sampai ☺️ . . Chloe instant ni hot selling tau, senang nak pakai dan super selesa. Harga sebenar kita jual rm39 exc postage ! Tapi sempena #PKPFasa2 ni, sis nak lelong 3 rm90 shj, dan FREE POSTAGE tauu. . . Jom whatsapp untuk pilih color kesukaan korang 🥰 wassap.my/60136439600/pkpsalechloe . . #pkpsalemalaysia #pkpsale #rmosale #shawl #shawlcottontieback #shawlmurah #shawlbasic #shawljersey #shawljerseyinstant #tudungmalaysia #tudungmurah #tudungmurahmalaysia


0💬Normal

Hi lovess ! Selamat bulan April. Semoga kita kuat untuk #dudukrumah lagi 14 hari okayy ! Jangan risau jangan bosan, sbb kami ada buat clearance sale kaw kaw punyaaa. . . Alang2 nak hilang kan bosan tu, jom la shopping2, cuci2 mata. Tunggu je depan rumah, nnt barang sampai ☺️ . . Chloe instant ni hot selling tau, senang nak pakai dan super selesa. Harga sebenar kita jual rm39 exc postage ! Tapi sempena #PKPFasa2 ni, sis nak lelong 3 rm90 shj, dan FREE POSTAGE tauu. . . Jom whatsapp untuk pilih color kesukaan korang 🥰 wassap.my/60136439600/pkpsalechloe . . #pkpsalemalaysia #pkpsale #rmosale #shawl #shawlcottontieback #shawlmurah #shawlbasic #shawljersey #shawljerseyinstant #tudungmalaysia #tudungmurah #tudungmurahmalaysia


0💬Normal

SUPER SALES 🔥 3PCS RM100 ONLY‼️ 3PCS RM100 ONLY ‼️ 3PCS RM100 ONLY ‼️ BOLEH CAMPUR DESIGN DAN SIZE AVAILABLE XS-4XL Untuk maklumat lanjut boleh direct wassap www.wasap.my/601111457148/blousetunik www.wasap.my/601111457148/blousetunik www.wasap.my/601111457148/blousetunik #Tunicmurah#Blousetrendy #Shawl#blousemurahmurah #JualBlouseMurah #blousetanpagosok #blousemuslimahtrendy #blouselabuh #blouselabuhmurah#blousemurah #borongblouse #jualBlousemurah #blousehargaborong#jualBlousemurah #bajumurahmurah #wanita#wanitamuslimahterkini #tunictanpagosok#ironlessblouse #BajukurungRm50


0💬Normal

💐 FIONA Pleated Shawl 💐. . . Quality Pleated Chiffon Material. Size : 180 x 78 (cm) .Colour : 20 Adorable Colours. . Features : Ironless, easy to drape, full pleated, breathable. . . Price : 📍1 pcs RM39. . 📍3 pcs RM100. . . . Postage : 1 pcs RM6/ 2 pcs RM10/ 3 pcs RM12 . . 📲 Screenshot & WhatsApp 0132671123 /click link in bio @mylavaterra to purchase. . . . . . . . . #plainshawl #shawlinstant #shawlchiffon #shawlchiffonplain #shawlchiffonlabuh #shawlheavychiffon #shawleyelash #tudungpastel #eyelashshawl #pastelscarf #shawlpastel #shawlpleated #myravallyn #pleatedscarf #shawlpastel #shawl #shawlmudahbentuk #shawlantikedut #shawlironless #myravallynfionapleated #ironlessshawl #pleatedshawl #shawlviral #shawltrending #shawltravel #travelshawl #shawl15saat #bawalantistarch #bawalantikedut #shawlantikedut


0💬Normal

Next Page